Palvelut

Heikki Järvenpää Oy on vuonna 1987 perustettu Iitissä toimiva yritys, joka tarjoaa raskaan kaluston maalauspalveluita sekä rautarakenteiden hiekkapuhallus- ja maalaustöitä. Hiekkapuhallamme ja maalaamme myös monipuolisesti erilaista kappaletavaraa asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi autonvanteista raskaankaluston alustoihin. Myös peltikattojen hiekkapuhallus ja maalaus kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Palvelemme niin liikennöitsijöitä, konepajatoimijoita kuin yksityishenkilöitä varmalla ja luotettavalla ammattitaidolla jo yli 25 vuoden kokemuksella. Asiantunteva osaaminen ja laadukkaat palvelut perustuvat pitkäaikaiseen alan tuntemukseen ja parhaisiin raaka-aineisiin.  Avarissa toimitiloissamme ja hyvällä nostokalustolla kykenemme helposti käsittelemään suurempaakin raskasta kalustoa, työkoneen osia, rautarakenteita ym. Suoritamme maalauksia ja hiekkapuhalluksia myös asiakkaan omassa työkohteessa liikkuvalla kalustollamme.

Hiekkapuhallustyön suoritamme luonnonhiekalla. Selkeät toimintatavat, paikallinen yritys ja palveluprosessit sekä korkea ammattitaito luovat erinomaisen ja helposti saavutettavan yksityissektorin palveluntuottajan kuin myös luotettavan kumppanin teolliseen pintakäsittelyyn.

Liiketoimintamme tarkoituksena on tuottaa ja tarjota monipuolista pintakäsittelyä teollisuus-, yhteisö- ja yksityissektorille. Haluamme olla toimialueemme halutuin ja luotettavin palveluntuottaja. Panostamme vahvaan kasvuun vaalimalla palvelualttiutta ja kehittämällä jatkuvasti ammattiosaamistamme. Kunnia-asianamme ovat nopea toimitus, joustavuus ja pitävät aikataulut.

Toimialueemme on Etelä-Suomi. Tarvittaessa toimimme muuallakin.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Hiekkapuhallus ja maalaus (kuorma-autot, perävaunut, traktorit, säiliöautot, vanteet ym.)
  • Raskaankaluston maalaus
  • Rautarakenteiden hiekkapuhallus ja maalaus
  • Peltikattojen maalaus
  • Painepesu
  • Teollisuushallien sisäkattojen maalaus
  • Hitsauspalvelut toimipaikassamme
  • Sekä muut erikoistyöt, kuten esim. palojälkien puhdistustyöt, grafiittien poisto ym.